Canvi de local (o com no morir en l'intent) / Cambio de local (o como no morir en el intento)
TEAMAR news
TEAMAR news 
icono de búsqueda de contenidos

Canvi de local (o com no morir en l'intent) / Cambio de local (o como no morir en el intento)

En aquest article us volem fer un resum de tot el que ha comportat el canvi de local de Mataró, ha estat una tasca potent i laboriosa, on hi ha hagut gent que s’hi ha implicat molt. / En este artículo os queremos hacer un resumen de todo lo que ha supuesto el cambio de local de Mataró, ha sido una tarea potente y laboriosa, donde ha habido gente que se ha implicado mucho.

Irene Ballvé Riera | 20 nov 2019


Moltes vegades, quan veiem només el resultat d’una tasca, no ens fem càrrec de tota la feinada que hi ha hagut al darrera, i d’això és del que intentarem fer-vos partícips en aquest petit recull, ja que és impossible amb poc espai, explicar tot el llarg procés i entrebancs patits fins arribar on som ara.

L’any 2017 la Generalitat va exigir a tots els establiments sòcio-sanitaris que complissin uns requisits per a garantir la correcta gestió i seguretat, la nostra Associació es troba dins d’aquest àmbit.  Com tots sabeu, el lloguer del local que teníem al Camí Ral de Mataró era molt econòmic però l’espai no complia ni de bon tros les normes exigides per la Generalitat, per tant, per a poder continuar oferint els serveis als nostres fills/es era obligatori fer un canvi de local.

En previsió de l’Assemblea ordinària que es celebraria a principis d’any 2018 i per no presentar-nos amb les mans buides, la Junta va demanar voluntaris entre els socis per a crear un grup que es dediqués a buscar un local nou que complís els requisits legals, metres, alçada de sostre, lavabo adaptat, condicions... aquest equip va estar des del mes de novembre de 2017 treballant en la recerca de locals per a poder oferir alternatives als socis quan es fes l’Assemblea.

En l’Assemblea General celebrada el dia 14 d’abril de 2018 es va fer una consulta als socis, a escollir entre un local mitjà, un de gran on poder ampliar les activitats pels nostres fills/es o una proposta de col·laboració que ens havia fet la Fundació Evohe mitjançant l’Ajuntament de Mataró de la cessió d’un espai dins l’edifici del CRAE, de manera gratuïta a canvi de reformar i actualitzar l’espai i fer-nos càrrec de les despeses de manteniment; entre tots els socis es va decidir per aquesta última proposta, el que ens oferien era tot un ala del pis superior, uns 300m2.

Aquí va començar tot un periple de reunions, projectes, visites de l’arquitecte, entrebancs, en definitiva moltes hores invertides sobre tot per part de la nostra Presidenta, la Laia.  Fins que al setembre de 2018, després de l’estiu, el director del CRAE ens cita per donar-nos la notícia: els propietaris es venen l’edifici. Tot se n’ha anar a norris, ens quedem sense projecte, sense local i hem de començar un altre cop de zero.

Es va reactivar el grup de voluntaris per la cerca del local, s’hi van afegir més socis, i tots, en cos i ànima s’hi van posar, buscant un local que complís amb els requisits ja esmentats, tenint en compte que es pogués aparcar i a un preu que l’Associació es pogués permetre.  Se’n van visitar molts, van recórrer “la seca, la meca i la Vall d’Andorra”, però en cada local visitat hi havia algun impediment que feia que “aquell” no fos el local de la nostra vida. Fins que en el mes de març el grup que va anar a veure el local de la Pl. Manel Cuyàs, va veure bones possibilitats en aquell espai gran i que reunia totes les condicions demanades, la Junta hi va estar d’acord, l’enginyer va corroborar la viabilitat del projecte, i alleujats i il·lusionats per haver trobat un bon lloc on donar atenció als nostres fills/es, es va decidir que ens quedàvem en aquell local, signant el contracte de lloguer el 19 de març de 2019.

Però... com diu el meu pare “si ho sabéssim tot, no ens equivocaríem mai”, i nosaltres no ho sabíem tot del nou local.  

I van començar els problemes, va resultar que el local del costat era un club on era permès el consum de marihuana i posaven música, i al cap de pocs dies, vam tenir queixes dels psicòlegs que per la tarda es filtrava la olor i el soroll del local del costat.  També va resultar que el lavabo estava espatllat i va haver-hi una fuita d’aigua i tot el terra dels voltants va quedar tot xop fent malbé la moqueta.

Amb el tema de les olors del local del costat, la Junta ens vam quedar molt afectats, no ens haguéssim pensat mai que ens passaria una cosa així, vam fer venir l’enginyer per tal que ens fes un estudi bàsic de seguretat i salut.  Estava clar que s’havien de continuar fen les sessions als nostres fills, i l’únic que teníem era aquell local, s’havia de mirar què passava amb les filtracions i si tenien remei, fer el trasllat, algunes obres, i adequar-lo si més no de moment, ja que si no es podia arreglar el problema principal que eren les olors, estava clar que allà no ens hi podíem quedar.

El dia 6 d’abril es celebra una Assemblea General en la qual s’acorda el canvi de seu social i fer el trasllat durant els dies d’aturada de Setmana Santa, tanmateix s’acorda valorar l’espai i fer les obres necessàries durant l’estiu, per tal de minimitzar l’impacte sobre el servei d’atenció als nostres fills/es i també per donar temps a recollir diners amb el recapte de Sant Jordi i el del sorteig.  Queda establert que l’obertura del nou local es farà el dia 23 d’abril.  

Es fa una crida per tots els canals de comunicació i també posant un cartell als locals per demanar voluntaris per tal de fer el trasllat el dia 13/4/2019, la crida és tot un èxit i amb un ambient de camaraderia i posant-li moltes ganes es fa tot el trasllat del local vell al nou. 

Un cop fet el trasllat, ens quedaven moltes tasques per fer... , entre elles s’havia de fer un seguiment amb l’enginyer, el canvi de potència de la llum, la revisió de l’aire condicionat, la reparació del wc i reparar o canviar el terra mullat, instal·lar internet, canvis de panys, posar llums, netejar etc. , valorar quants despatxos es feien de moment, i sobretot aïllar-nos de les olors del local del costat.

Es va fer una nova crida per tal d’ajudar a netejar, posar llums, fer el lavabo i el terra ja que havia d’estar tot preparat per quan els nostres fills comencessin les sessions, però no va venir ningú, tots els llums els van posar una membre de la Junta, la Beli, i el seu fill Fran.  Juan Carlo (el seu marit), Juan Carlos  y Xavi.

Com podeu imaginar, els membres de la Junta ens vam començar a fer uns “experts” amb tot el relacionat amb treure olors dels espais, el 26 d’abril una membre de la Junta (la Montse) va col·locar un “gel” al local que ajuda a treure olors.

Vam començar per posar en coneixement dels organismes el problema amb el què ens trobàvem, així doncs, el dia 15 de maig la Presidenta va rebre a la Regidora de Benestar Social, la Sra. Elisabet Ruiz per veure el nou local i també el mes de maig la nostra Presidenta va tenir una reunió amb l’Ajuntament de Mataró per plantejar-los la situació, la resposta va ser contundent: els veïns tenen tots els permisos en regla, ningú pot fer res per nosaltres.

La Junta vam valorar la situació i es va decidir donar-nos un termini per eliminar les olors ja que no veiem coherent invertir diners en obres si després no es podia arreglar el problema i havíem de deixar el local, però per una altra banda, de moment, per poder fer front al lloguer havien d’entrar nous socis després de l’estiu (recordeu que l’altre local el teníem gairebé de franc), i un parell de despatxos sí que s’havien de fer.  

Vam visitar els veïns, que es van mostrar molt col·laboradors, però ells tenen tota la instal·lació del seu local correctament i el circuit de ventilació tal com ha de ser, ells no tenen olors, el problema és del nostre local, tot i així es van mostrar interessats en fer uns tancaments per la seva banda.  

Va venir l’enginyer i també uns industrials per tal d’inspeccionar el local i detectar on estava el problema, van veure que una part del local no estava separat amb paret de maons, sinó que hi havia una reixa tapada amb pladur i no hi havia llana de roca sobre el sostre.

Ens proposen:  pujar la paret enlloc de la reixa, tancar els dos costats, segellar tots els forats que hi ha entre els dos locals i posar llana de roca sobre el sostre.

No en teníem prou!! El dia 11 de juny apareixen humitats i goteres a la cuina, evidentment es van haver d’arreglar.

A finals de juny, Javier, membre de la Junta, es reuneix amb els propietaris del local per parlar del problema que tenim amb les olors i veure si es fan càrrec d’una part de les despeses.  Els propietaris, tot i que en un primer moment es van mostrar receptius a col·laborar, al final va resultar que: “no necessitem llogar el local per viure i si no voleu arreglar-ho, marxeu, nosaltres no hi posarem diners”.  (Dit amb bones paraules, la realitat va ser aquesta).

Per la nostra part, la Laia havia demanat dos pressupostos, un més complert de tot el que s’hauria de fer per anar bé si fos el local dels nostres somnis, i un altre, bàsic, més econòmic, on el protagonista era l’aïllament i la resta era fer els dos despatxos amb un material més barat.

La Junta troba més coherent fer el pressupost econòmic, ja que ningú ens garantia que després de totes les actuacions, ja no es filtressin les olors.

El nostre industrial i el del veí van quedar per combinar-se per a fer els tancaments, i el dia 17 de juliol es van començar els aïllaments.  El dia 1 d’agost ja s’havien acabat els aïllaments i les obres dels dos despatxos. 

Ara si! S’havia de preparar i deixar ben bonic el local per quan els nostres fills i filles comencessin les sessions al setembre, trobessin un local ben acollidor. 

Sense sentir olors de res, el dia 19 d’agost es fa una crida als socis per netejar i pintar.  A l’agost s’ha fet l’aïllament, s’han fet les obres dels despatxos i s’ha posat parquet al passadís estret.  La crida es fa pel dissabte 24 d’agost, ja s’ha comprat tot el material per pintar.

Aquell dia van ser 5 persones durant tot el dia, al matí n’hi havia 2 més, en total al matí 7 i 5 persones a la tarda, algunes eren de la Junta, van pintar els dos nous despatxos, el passadís d’entrada estret, el despatx petit de darrera recepció, i la part del passadís llarg...

...El dimarts 27 d’agost 4 persones van pintar l’entrada i el primer despatx, van anar a la deixalleria, preparar connexions als ordinadors, netejar...

...Va quedar molt per fer... es va fer una nova crida pel dissabte dia 31 d’agost, s’havien de muntar els dos nous despatxos i donar una segona capa de pintura a tot el que s’havia pintat el dissabte anterior, netejar...  Van ser 7 persones, 4 d’elles ja havien col·laborat la setmana anterior... Aquest grup va acabar la jornada a les 20:30 del vespre... esgotats...

... Quasi tot estava llest, però van quedar alguns despatxos per netejar i endreçar, es fa una nova crida pel diumenge 1 de setembre, per deixar-ho tot enllestit, no contesta ningú...

Per sort, gràcies a l’esforç d’uns quants, tots els nens i nenes que fan sessions a Mataró, el dilluns 2 de setembre van poder començar a treballar en un local net, pintat, endreçat i preparat per rebre’ls.

La Junta estava pendent del resultat, i quan ja havien passat uns dies, i els psicòlegs ja havien valorat el nou espai, ens van comentar que tot i que les olors al matí no es sentien, a partir de les 4 de la tarda començava a entrar una mica d’olor i també es sentia música, no tan forta, però encara la sentien.

Pel tema olors la Junta encara teníem un As a la màniga, la membre de la Junta, la Montse, té contactes amb una empresa que col·loca uns aparells que fan que les olors no es sentin, i això és el que ara estem fent, a veure si amb aquests aparells acabem de rematar les olors.  El tema música també la Montse va anar a parlar amb els veïns, i li van assegurar que controlarien el volum per tal de no molestar.

I així estem..., creuant els dits perquè desapareguin les olors i puguem quedar-nos en aquest local uns quants anys... o més, l’alternativa se’ns fa molt costeruda, esperem que no haguem de tornar a començar.

Tot i que potser se us ha fet llarg, en aquest resum no s’explica totes les gestions, entrebancs, angoixes, feinada i hores que la Junta hem dedicat a aquest local, som voluntaris però sabem que és la nostra tasca, intentem fer-la el millor que sabem i la fem amb il·lusió, en el fons quan ets conscient que estàs ajudant a tants nens i nenes, joves i pares, la feina se’t fa molt agraïda i gratificant.  

La Junta volem agrair de tot cor la col·laboració de les persones que han fet possible que el dia 2 de setembre de 2019 els nostres nens i nenes tinguessin un lloc decent on poder anar:

Per la mudança:

Javier, Ivan, Franc, Anna, Beli, Juanjo, Charo, Juan Carlos, Enric, Isabel, Isabel, Montse, Jaume, Lliborri, Marguerida, Gerard, Adrià, Leo, Laia, Xavi, Hector, Abdyck, Toñy, Marta, Txema, Juana, Martí, Amaia, Bea, Robert, Mercè, Silvia, Miguel, Josep, Josep, Rosa María, Isabel, Raquel, Rosa y Toni. 

Per l'acondicionament:

Juan Carlos, Javier, Esther, Montse, Sam, Encarna, Gustavo, Marta, Paco, Franc, Juan, Xavi y Eli. 

I a totes les persones que es van involucrar per a trobar un nou local a Mataró:

Josep, Juan Carlos, Isabel, Lupe, Miriam, Enric, Eva Maria, Charo, Juana, Xavi, Silvia, Elena, Juanjo.

GRÀCIES A TOTS/ES  

 Muchas veces, cuando vemos sólo el resultado de una tarea, no nos damos cuenta de  la cantidad de trabajo que ha habido detrás, y de esto es de lo que intentaremos haceros partícipes en esta pequeña recopilación, ya que es imposible con poco espacio, explicar todo el largo proceso y tropiezos sufridos para llegar donde estamos ahora.

En el año 2017 la Generalitat exigió a todos los establecimientos sociosanitarios que cumplieran unos requisitos para garantizar la correcta gestión y seguridad, nuestra Asociación se encuentra dentro de este ámbito. Como sabéis, el alquiler del local que teníamos en el Camí Ral de Mataró era muy económico pero el espacio no cumplía ni mucho menos las normas exigidas por la Generalitat, por lo tanto, para poder continuar ofreciendo los servicios a nuestros hijos / as era obligatorio hacer un cambio de local.

En previsión de la Asamblea ordinaria que se celebraría a principios de 2018 y por no presentarnos con las manos vacías, la Junta pidió voluntarios entre los socios para crear un grupo que se dedicara a buscar un local nuevo que cumpliera los requisitos legales, metros, altura de techo, aseo adaptado, condiciones ... este equipo estuvo desde el mes de noviembre de 2017 trabajando en la búsqueda de locales para poder ofrecer alternativas a los socios cuando se hiciera la Asamblea.

En la Asamblea General celebrada el día 14 de abril de 2018 se hizo una consulta a los socios, a elegir entre un local medio, uno grande donde poder ampliar las actividades para nuestros hijos / as o una propuesta de colaboración que nos había hecho la Fundación Evohé mediante el Ayuntamiento de Mataró de la cesión de un espacio dentro del edificio del CRAE, de manera gratuita a cambio de reformar y actualizar el espacio y hacernos cargo de los gastos de mantenimiento; entre todos los socios se decidió por esta última propuesta, lo que nos ofrecían era todo un ala del piso superior, unos 300m2.

Aquí comenzó todo un periplo de reuniones, proyectos, visitas del arquitecto, obstáculos, en definitiva muchas horas invertidas sobre todo por parte de nuestra Presidenta, Laia. Hasta que en septiembre de 2018, después del verano, el director del CRAE nos cita para darnos la noticia: los propietarios se venden el edificio. Todo se ha ido a pique, nos quedamos sin proyecto, sin local y tenemos que empezar de nuevo de cero.

Se reactivó el grupo de voluntarios para la búsqueda del local, se añadieron más socios, y todos, en cuerpo y alma se pusieron a buscar un local que cumpliera con los requisitos ya mencionados, teniendo en cuenta que se pudiera aparcar y a un precio que la Asociación se pudiera permitir. Se visitaron muchos, recorrieron "la seca, la meca y el Valle de Andorra", pero en cada local visitado había algún impedimento que hacía que "aquel" no fuera el local de nuestra vida. Hasta que en el mes de marzo el grupo que fue a ver el local de la Pl. Manel Cuyàs, vio buenas posibilidades en ese espacio grande y que reunía todas las condiciones pedidas, la Junta estuvo de acuerdo, el ingeniero corroboró la viabilidad del proyecto, y aliviados e ilusionados por haber encontrado un buen lugar donde dar atención a nuestros hijos / as, se decidió que nos quedábamos en aquel local, firmando el contrato de alquiler el 19 de marzo de 2019.

Pero ... como dice mi padre "si lo supiéramos todo, no nos equivocaríamos nunca", y nosotros no lo sabíamos todo del nuevo local.

Y comenzaron los problemas, resultó que el local de al lado era un club donde era permitido el consumo de marihuana y ponían música, y al cabo de pocos días, tuvimos quejas de los psicólogos de que por la tarde se filtraba el olor y el ruido del local de al lado. También resultó que el lavabo estaba estropeado y hubo una fuga de agua y todo el suelo de los alrededores quedó empapado estropeando la moqueta.

Con el tema de los olores del local de al lado, la Junta nos quedamos muy afectados, no nos hubiéramos pensado nunca que nos pasaría algo así, hicimos venir el ingeniero para que nos hiciera un estudio básico de seguridad y salud. Estaba claro que había que continuar haciendo las sesiones a nuestros hijos, y lo único que teníamos era aquel local, había que mirar qué pasaba con las filtraciones y si tenían remedio, hacer el traslado, algunas obras, y adecuarlo  al menos de momento, ya que si no se podía arreglar el problema principal que eran los olores, estaba claro que allí no nos podíamos quedar.

El día 6 de abril se celebra una Asamblea General en la que se acuerda el cambio de sede social y hacer el traslado durante los días de paro de Semana Santa, también se acuerda valorar el espacio y hacer las obras necesarias durante verano, para minimizar el impacto sobre el servicio de atención a nuestros hijos / as y también para dar tiempo a recoger dinero con el Día de Sant Jordi y el del sorteo. Queda establecido que la apertura del nuevo local se hará el día 23 de abril.

Se hace un llamamiento desde todos los canales de comunicación y también poniendo un cartel en los locales para pedir voluntarios para hacer el traslado el día 13/04/2019, la llamada es todo un éxito y con un ambiente de camaradería y poniéndole muchas ganas se hace todo el traslado del local viejo al nuevo.

Una vez hecho el traslado, nos quedaban muchas tareas por hacer ..., entre ellas había que hacer un seguimiento con el ingeniero, el cambio de potencia de la luz, la revisión del aire acondicionado, la reparación del wc y reparar o cambiar el suelo mojado, instalar internet, cambios de cerraduras, poner luces, limpiar etc. , valorar cuantos despachos se hacían por el momento, y sobre todo aislarnos de los olores del local de al lado.

Se hizo un nuevo llamamiento para ayudar a limpiar, poner luces, hacer el aseo y el suelo ya que tenía que estar todo preparado para cuando nuestros hijos comenzaran las sesiones, pero no vino nadie, todas las luces los pusieron una miembro de la Junta, la Beli, Juan Carlos (su marido), Juan Carlos y Xavi .

Como os podéis imaginar, los miembros de la Junta nos empezamos a hacer unos "expertos" con todo lo relacionado con sacar olores de los espacios, el 26 de abril un miembro de la Junta (Montse) colocó un "gel" en el local, que ayuda a sacar olores.

Comenzamos por poner en conocimiento de los organismos el problema con el que nos encontrábamos, así pues, el día 15 de mayo la Presidenta recibió a la Concejala de Bienestar Social, la Sra. Elisabet Ruiz para ver el nuevo local y también el mes de mayo nuestra Presidenta tuvo una reunión con el Ayuntamiento de Mataró para plantearles la situación, la respuesta fue contundente: los vecinos tienen todos los permisos en regla, nadie puede hacer nada por nosotros.

La Junta valoramos la situación y se decidió darnos un plazo para eliminar los olores ya que no veíamos coherente invertir dinero en obras si después no se podía arreglar el problema y teníamos que dejar el local, pero por otra parte, de momento, para poder hacer frente al alquiler debían entrar nuevos socios después del verano (recordad que el otro local lo teníamos casi gratis), y un par de despachos sí que se tenían que hacer.

Visitamos a los vecinos, que se mostraron muy colaboradores, pero ellos tienen toda la instalación de su local correctamente y el circuito de ventilación tal como debe ser, ellos no tienen olores, el problema es en nuestro local, así y todo se mostraron interesados ??en hacer unos cierres por su parte.

Vino el ingeniero y también unos industriales con el fin de inspeccionar el local y detectar dónde estaba el problema, vieron que una parte del local no estaba separado con pared de ladrillos, sino que había una reja tapada con pladur y no hay había lana de roca sobre el techo.

Nos proponen: subir la pared en lugar de la reja, cerrar los dos lados, sellar todos los agujeros que hay entre los dos locales y poner lana de roca sobre el techo.

No teníamos bastante !! El día 11 de junio aparecen humedades y goteras en la cocina, evidentemente se tuvieron que arreglar.

A finales de junio, Javier, miembro de la Junta, se reúne con los propietarios del local para hablar del problema que tenemos con los olores y ver si se hacen cargo de una parte de los gastos. Los propietarios, aunque en un primer momento se mostraron receptivos a colaborar, al final resultó que: "no necesitamos alquilar el local para vivir y si no queréis arreglarlo, marchad, nosotros no pondremos dinero". (Dicho con buenas palabras, la realidad fue ésta).

Por nuestra parte, Laia había pedido dos presupuestos, uno más completo de todo lo que se debería hacer para ir bien si fuera el local de nuestros sueños, y otro, básico, más económico, donde el protagonista era el aislamiento y el resto era hacer los dos despachos con un material más barato.

La Junta encuentra más coherente hacer el presupuesto económico, ya que nadie nos garantizaba que después de todas las actuaciones, ya no se filtraran los olores.

Nuestro industrial y el del vecino quedaron para combinarse para hacer los cierres, y el día 17 de julio se empezaron los aislamientos. El día 1 de agosto ya se habían acabado los aislamientos y las obras de los dos despachos.

Ahora si! Había que preparar y dejar bien bonito el local para que cuando nuestros hijos e hijas comenzaran las sesiones en septiembre, encontraran un local bien acogedor.

Sin sentir olores de nada, el día 19 de agosto se hace un llamamiento a los socios para limpiar y pintar. En agosto se ha hecho el aislamiento, se han hecho las obras de los despachos y se ha puesto parquet en el pasillo estrecho. La llamada se hace para el sábado 24 de agosto, ya se ha comprado todo el material para pintar.

Aquel día fueron 5 personas durante todo el día, por la mañana había 2 más, en total por la mañana 7 y 5 personas por la tarde, la mayoría eran de la Junta (Javier, Montse, Beli y Eli), pintaron los dos nuevos despachos, el pasillo de entrada estrecho, el despacho pequeño de última recepción, y la parte del pasillo largo ...

... El martes 27 de agosto 4 personas pintaron la entrada y el primer despacho, fueron al centro de recogida de residuos, preparar conexiones a los ordenadores, limpiar ...

... Quedó mucho por hacer ... se hizo un nuevo llamamiento para el sábado día 31 de agosto, se tenían que montar los dos nuevos despachos y dar una segunda capa de pintura a todo lo que se había pintado el sábado anterior, limpiar ... fueron 7 personas, 4 de ellas ya habían colaborado la semana anterior ... Este grupo terminó la jornada a las 20:30 de la noche ... agotados ...

... Casi todo estaba listo, pero quedaron algunos despachos para limpiar y ordenar, se hace un nuevo llamamiento para el domingo 1 de septiembre, para dejarlo todo listo, no contesta nadie ...

Por suerte, gracias al esfuerzo de unos cuantos, todos los niños y niñas que hacen sesiones en Mataró, el lunes 2 de septiembre pudieron empezar a trabajar en un local limpio, pintado, ordenado y preparado para recibirlos.

La Junta estaba pendiente del resultado, y cuando ya habían pasado unos días, y los psicólogos ya habían valorado el nuevo espacio, nos comentaron que aunque los olores por la mañana no se sentían, a partir de las 4 de la tarde comenzaba a entrar un poco de olor y también se oía música, no tan fuerte, pero todavía la sentían.

Por el tema olores la Junta todavía teníamos un As en la manga, la miembro de la Junta, Montse, tiene contactos con una empresa que coloca unos aparatos que hacen que los olores no se sientan, y eso es lo que ahora estamos haciendo , a ver si con estos aparatos acabamos de rematar los olores. El tema música también Montse fue a hablar con los vecinos, y le aseguraron que controlarían el volumen para no molestar.

Y así estamos ..., cruzando los dedos para que desaparezcan los olores y podamos quedarnos en este local varios años ... o más, la alternativa se nos hace muy cuesta arriba, esperamos que no tengamos que volver a empezar.

Aunque quizá se os ha hecho largo, en este resumen no se explica todas las gestiones, tropiezos, angustias, mucho trabajo y horas que la Junta hemos dedicado a este local, somos voluntarios pero sabemos que es nuestra tarea, intentamos hacerlo lo mejor que sabemos y la hacemos con ilusión, en el fondo cuando eres consciente de que estás ayudando a tantos niños y niñas, jóvenes y padres, el trabajo se te hace muy agradecido y gratificante.

La Junta queremos agradecer de todo corazón la colaboración de las personas que han hecho posible que el día 2 de septiembre de 2019  nuestros niños y niñas tuvieran un lugar decente donde poder ir:

Para la mudanza:

Javier, Ivan, Franc, Anna, Beli, Juanjo, Charo, Juan Carlos, Enric, Isabel, Isabel, Montse, Jaume, Lliborri, Marguerida, Gerard, Adrià, Leo, Laia, Xavi, Hector, Abdyck, Toñy, Marta, Txema, Juana, Martí, Amaia, Bea, Robert, Mercè, Silvia, Miguel, Josep, Josep, Rosa María, Isabel, Raquel, Rosa y Toni. 

Para el acondicionamiento:

Juan Carlos, Javier, Esther, Montse,Sam, Encarna, Gustavo, Marta, Paco, Franc, Juan, Xavi, Eli.

Y a todas las personas que se involucraron para encontrar un nuevo local en Mataró:

José, Juan Carlos, Isabel, Lupe, Miriam, Enrique, Eva María, Charo, Juana, Xavi, Silvia, Elena, Juanjo.

GRACIAS A TODOS / AS

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.
 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
La Segunda Guerra Mundial
https://press.parentesys.com/57403/
Conócete a tí mismo
https://press.parentesys.com/802/
News of the Water
https://press.parentesys.com/3812/
El permiso por puntos
https://www.elpermisoporpuntos.es/
Medios Impresos
https://press.parentesys.com/59463/