Participació i emoció en la Fira d’Entitats del Masnou
TEAMAR news
TEAMAR news 
icono de búsqueda de contenidos

Participació i emoció en la Fira d’Entitats del Masnou

El dia 27 de setembre ens vam reunir amb 30 associacions més del Masnou, per celebrar a la Plaça Nova de les Dones del Tèxtil la VIII Fira d’Entitats del Masnou

MFJ  | 0 0


 La trobada amb altres entitats a la Fira d’Entitats del Masnou, va ser diferent als altres anys, per la COVID, però la valoració final de l’activitat va ser molt positiva perquè es va poder fer difusió del TEA i de l’associació i alhora molt emotiva, per l’homenatge a la Mª Rosa,  l’estimada Piti.

. Va ser una trobada diferent a la dels altres anys, per la COVID-19. L’aforament i entrada estaven controlats i era obligatori l’ús de mascareta i les distàncies de seguretat, això va fer que fos més tranquil·la que els anys. Tot i això, va ser molt profitosa perquè vam poder fer difusió del TEA, de la nostra associació, projectes i activitats, conèixer altres associacions del Masnou i gaudir de les diverses activitats que es van organitzar (tallers, balls, tabals, etc.). 

Com a novetat, es va homenatjar a dues persones per a la seva contribució al teixit associatiu del poble, una d’elles, la Piti, que ja no està entre nosaltres, era coneguda per totes les associacions del Masnou, per la seva passió, empenta, tossuderia, professionalitat, senzillesa i dedicació als altres. Sempre et portarem dins del cor.

Donem les gràcies a l’Ajuntament del Masnou per haver-ho fet possible, sobretot en temps que es fa difícil tirar endavant aquest tipus d’esdeveniments.
 

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
CANCA DIGITAL RD
https://press.parentesys.com/30831/
MARENE
https://press.parentesys.com/733/
DISCERE
https://press.parentesys.com/6628/
Genetics UCE
https://press.parentesys.com/49685/