Un home lluita per la seva vida a més de 150 km/h.
Xtreme News
Xtreme News 
icono de búsqueda de contenidos

Un home lluita per la seva vida a més de 150 km/h.

Erick Roca Soler | 15 dic 2019


Aquest passat dilluns 25 de novembre un home de 35 anys equipat amb un vestit de vent ha hagut de lluitar per no esclafar-se als Alps francesos en la que ha estat una de les caigudes més perilloses que ha realitzat. 

En el que havia de ser el seu descens número 10 aquesta temporada, William Alvarez ha hagut de bregar amb un vent contrari de més de 150 km/h. Tal i com ens comenta ell mateix “No vaig tenir en compte en el moment d’analitzar la baixada cap possibilitat de que el vent bufés tant fort per aquella zona”. Al que ràpidament afegeix “He tingut molta sort en sortir indemne de l’ensurt, a partir d’ara estudiaré la climatologia abans de preparar cada salt”.

El pilot nord-americà d’origen Mexicà ha hagut de fer fins a 5 maniobres d’evasió més exagerades a les que estava acostumat per a poder, un cop ja volant sobre un camp de conreu, obrir el para-caigudes.

Malauradament, això és bastant més comú del que ens agradaria en aquest esport. Una gran part dels saltadors passa per alt els aspectes climatològics que poden afectar a l’exercici de l’esport.  Un d’ells és el vent, però hi ha més com, per exemple, les diferents precipitacions, ja siguin en forma de neu o pluja, o l’excés d’aire fred que pugui fer malbé el material de salt . Alvarez es va lliurar del que podria haver estat un ensurt molt menys agradable. És per això últim, que ens afirma que a partir d’ara cada cop que hagi de preparar un salt ho farà amb més antelació i atenció de la que ja comptava.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
ANTONIO ESCOHOTADO
https://press.parentesys.com/256/
MEXICO EN EL PUEBLO
https://press.parentesys.com/46514/
Genetics UCE
https://press.parentesys.com/49685/
CANCA DIGITAL RD
https://press.parentesys.com/30831/
Salon del Automovil de Ginebra
https://press.parentesys.com/728/