Victoria de Mar Puig a la primera prova del circuit català de surf.
Xtreme News
Xtreme News 
icono de búsqueda de contenidos

Victoria de Mar Puig a la primera prova del circuit català de surf.

El dissabte 30 d'Octubre es va disputar a la Platja de Port Ginesta la primera prova de la temporada del circuit femení de surf Català. La surfista Mar puig va obtenir la seva primera victòria.

Pol Fonseca | 16 dic 2019


 

Aquesta prova duta a terme mitjançant el recolzament de l'Ajuntament de Sitges i Tactic Barcelona va comptar amb la participació de 30 noies d’arreu de Catalunya. 

La competició venia ajornant-se desde fa 3 setmanes quan es va obrir el plaç d’espera de les bones condicions. Finalment el dijous 28 quan ja les condicions semblaven oportunes per realitzar la prova es va avisar a les competidores de que aquell mateix cap de setmana es duria a terme.

 

El sol es va llevar per l'horitzó de Port Ginesta a les 7:45h del matí deixant veure unes bones línies de mar de fons que ja feien preveure les bones condicions en les que es disputaria el campionat. 

 

Desde les primeres mànigues les competidores ja van deixar veure al públic i a la taula de jutges composada per Jordi Forner (Bolas), Roger Plà, Gabriel Taltavull i Silvia Viladomiu i que la prova estaria molt igualada. 

 

Desde l’inici les surfistes de Barcelona Maria Cardona i Maria Giner van mostrar la seva facilitat al escollir les millors onades i la fluïdesa en el seu surfing. Tot i això no van poder superar les maniobres radicals efectuades per la Mar Puig qui va finalitzar dues onades a la final tancant-les amb aeris tres seixanta reverse. 

Durant tota aquesta final a tres bandes disputada per les tres surfistes es va poder apreciar l’alt nivell de surf que les 3 tenen. 

Pero finalment Mar Puig es va imposar ja que va conseguir la major puntuació. 

D’aquesta manera es posiciona la primera de la classificació. En dos setmanes s'obre el termini d’espera per la segona prova del Circuit Català de surf Femení al Masnou. 

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
NotiCoba
https://press.parentesys.com/21001/
Medios Impresos
https://press.parentesys.com/59463/
Noches de jardín
https://www.revistanochesdejardin.com/
VIAJES POR EL MUNDO
https://press.parentesys.com/30098/
Aquatic World
https://press.parentesys.com/3402/