Wingsuit com a espectacle inaugural de la final de la UEFA Champions League
Xtreme News
Xtreme News 
icono de búsqueda de contenidos

Wingsuit com a espectacle inaugural de la final de la UEFA Champions League

Erick Roca Soler | 15 dic 2019


Aquest any la final de la UEFA Champions League, un dels esdeveniments més populars arreu del món junt amb la SuperBowl, l’inauguraran 3 pilots de salt base, Jeb Corliss, Matt Gardes i Vince Reffet. La final es jugarà a Estambul el dia 30 de maig de 2020.

Això és un avenç en la popularitat de l’esport degut a que mai havia sigut retransmès com a acte inaugural i molt menys en una ocasió tant especial. Els recomptes d’espectadors dels dies de final de la UEFA Champions League han batut récords des de temps immemorables, i és una gran noticia per a la comunitat del Wingsuit.

L’acte serà dut a terme de la següent manera: Un helicòpter alçarà als tres pilots sobre els 3000 metres, on els deixarà per a que aquests efectuïn el salt. Un cop a l’aire, tots tres aniran equipats amb una petita motxilla extra, a part de la del parapent, en la qual tindran una bomba de fum especialitzada per a aquestes activitats. Tot just sobrevolin l’estadi Atatürk Olimpiyat Stadi hauran de tirar de l’anella d’aquesta motxilla i cadascú deixarà un rastre de fum de color vermell en honor al color de la bandera  del país en el que es jugarà la final, Turquia. 

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
VTC News
https://press.parentesys.com/2883/
News of the Water
https://press.parentesys.com/3812/
parentesys
https://www.parentesys.es/
Noticias del Futbol
https://press.parentesys.com/44750/
PENSAMIENTO SOCIAL
https://press.parentesys.com/3562/