ACCIDENT DE MOTO EN LA CIUTAT DE IBIZA
El quotidià 
icono de búsqueda de contenidos
El quotidià

ACCIDENT DE MOTO EN LA CIUTAT DE IBIZA

Ahir, va haver-hi un accident en la ciutat d'Ibiza.

Kenam Rial De Rial | 6 oct 2020

Ahir, dilluns 5 d'octubre, a les 21:30, va haver-hi un accident en la ciutat d'eivissa. A la rotonda del port una moto i un cotxe va xocar amb un cotxe, el que pitjor va acabar va ser l'home de la moto.

La moto venia sense llums i el cotxe no el va veure a la rotonda i el cotxe va entrar i es va chocar, actualment el home de la moto esta en el hospital, te 6 costilles rompudes, una cama fisurada i ferides molt greus al cap, també ha rebut una multa per anar sense llums i haurà de pagar l'assegurança del cotxe. Li varen preguntar a l'home del cotxe si estava bé i com estava el seu cotxe i va dir: 

"Ara mateix no em preocupa el cotxe, em preocupa l'estat i la salut d'aquell home, ell s'ha emportat la pitjor part". 

 

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
Noches de jardín
https://www.revistanochesdejardin.com/
EL ATENEO
https://press.parentesys.com/30397/
MORDISCO
https://press.parentesys.com/27480/
ECOVANGUARDIA
https://press.parentesys.com/3745/
Mi Periódico Digital
https://press.parentesys.com/1/