ACTES AMB EL IES XEBIC
 
icono de búsqueda de contenidos

ACTES AMB EL IES XEBIC

EL CEIP SEGÀRIA HA FET UNA SÈRIE D’ACTES AMB L’INSTITUT D’ONDARA, L’IES XEBIC.

IL·LUMINATIS | 18 may 2022


L’institut d’Ondara, l’IES Xebic, va fer una xerrada on explicaven als alumnes de sisé com és l’institut. Van resoldre alguns dubtes com: com funcionaven les taquilles, si es podia jugar a esports entre classes, que passa si perds un partit en un dels torneigs que fan al pati de diferents esports, quan durava el pati, etc...

 

Els dos centres educatius van col·laborar per fer un carteig entre primer de l’ESO i el curs de sisé. Els alumnes de sisé van rebre les cartes de l’institut, on deien com era l’institut, com es van sentir ells/es el primer dia que van anar a l’institut, consells per “sobreviure” a l’institut, etc... Un parell de dies després, els alumnes de sisé van enviar van enviar les seues cartes explicant un poc com són, les seves aficions, etc... El carteig ha sigut bo perquè els xiquets han aprés com fer una carta, enviar-la, etc. A més hem conegut millor als alumnes que estan cursant el primers curs de la ESO i que estan en una situació semblant a la que ens trobarem en uns mesos.

 

El dijous 5 de maig, els alumnes de sisé vam anar a l’institut d’Ondara per fer la jornada de portes obertes. Vam anar caminant a l’institut, estiguérem 2 hores veient l’institut, totes les classes i les diferents opcions que tenim a disposició, gaudírem molt del matinet allí. Els pares i mares de l’alumnat van anar a una altra jornada de portes obertes en 2 blocs horaris.(17:30 i 18:30), això va ser el dimecres 4 de maig.

 

Considerem positius tots els actes que s’han dut a terme amb l’institut. Una nova etapa està a punt de començar per a nosaltres i és d’agrair tota la informació que ens han proporcionat. El temps que s’ha invertit ha sigut fructífer, hem gaudit molt de tots els actes i ens hem emportat una bona impressió del que serà el nostre futur.

 

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
ECOVANGUARDIA
https://press.parentesys.com/3745/
La Segunda Guerra Mundial
https://press.parentesys.com/57403/
MORDISCO
https://press.parentesys.com/27480/