ADEU LA VEU
 
icono de búsqueda de contenidos

ADEU LA VEU

DESPRÉS DE DOS ANYS EN EL CREANT NOTÍCIES, EL PERIÒDIC DIGITAL TANCA LES SEUES PORTES.

IL·LUMINATIS | 15 jun 2022


El periòdic digital La veu del Segària, un projecte de l’àrea de valencià, ha sigut molt més que un projecte. Vam començar a cinqué, on encara no sabíem redactar, teníem moltíssimes errades ortogràfiques i les notícies es quedaven curtes....érem un desastre.

 

Vosaltres, els lectors, ens vau ajudar a escollir els temes de les notícies a través del correu electrònic del periòdic digital. Cartells que posàrem penjats per tot el Verger.

 

Han sigut dos anys de moltes sensacions; emoció, alegria, tensió... De vegades hi havia setmanes que no publicàvem notícies, per les jornades de reflexió, que ens ajudaren a redactar millor les notícies que us hem oferit. El nostre tutor detectava les errades més comuns i les abordava durant una setmana en què no hi havia notícies. Aquestes errades s’incorporaven al guió del corrector i en teoria no les teníem que tornar a fer per al següent noticiari setmanal.

 

Aquest any els alumnes de sisé, han de graduar-se. Per tant, aquesta és una de les quatre últimes notícies d’aquest periòdic. Ja que el periòdic no continuarà l’any que ve.

 

Al principi, quasi ningú mirava les notícies del nostre periòdic. Ara tenim una gran comunitat darrere que mira totes les notícies que publiquem i deixa comentaris.

 

Tota la classe de 6é A hem passat per molts grups i cada grup redactava diferent. Això és el que té d’especial cada grup, que no hi ha una notícia igual en cap lloc.

 

Hem tingut notícies mal redactades i notícies ben redactades, però al final el que importa són aquests dos anys de redactar notícies on, hem compartit i aprés moltes coses.

 

Així que acabant aquesta notícia, l’última del curs, els alumnes de sisé ens acomiadem d’aquest periòdic digital.

 

Adeu La veu.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
¡OHAYOO NIHON!
https://press.parentesys.com/34924/
La Segunda Guerra Mundial
https://press.parentesys.com/57403/
Music World
https://press.parentesys.com/47897/
Noticias del Futbol
https://press.parentesys.com/44750/
KAMAKLOGISTIC
https://press.parentesys.com/2392/