BALANÇ MES DE FEBRER
 
icono de búsqueda de contenidos

BALANÇ MES DE FEBRER

FEBRER HA SIGUT DECEBEDOR, HAN TANCAT MOLTS TREBALLS I TAMBÉ S’HA INCREMENTAT EL NOMBRE DE PERSONES A L’ATUR

ELS DIMONIS INFORMÀTICS | 7 mar 2021


Febrer ha sigut un mal mes, les dades que s’han recavat han sigut molt decebedores; han tancat 30.211 treballs, destruint a moltes famílies i ara mateix tenim una taxa d’atur de 4 milions de parats, què no poden arribar a final de mes. A més, hi ha un augment de 44.436 persones a l’atur, els treballadors en ERTO estan fregant el milió i també hi ha 200.000 nous aturats al sector de l’hostaleria.

Les dades del darrer mes preocupen tant als empresaris com al govern central. També preocupen les 900.000 ocupacions suspeses durant el darrer mes.

Els salaris han baixat significativament, per tant, hi ha moltes famílies que no poden arribar a final de mes.

Les Palmes és la localitat amb més treballadors en ERTO o expedients de regulació temporal d'ocupació, seguit de Tenerife i les illes Balears.

En resum, el mes de Febrer ha sigut un mal mes per a moltes famílies i per al conjunt de la població espanyola en general. Esperem que les noves mesures que començaran a aplicar-se en breu aconseguisquen mitigar aquesta greu situació i el conjunt de la població millore les seues situacions econòmiques en breu.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.


Ja queda menys

publicada el ( 10 mar 2021 ) por Joan
Ja queda menys per a tornar a la normalitat. Poc a poc van obrint els comerços i tendes. Haurem d'esperar fins a després de festes per a que la normalitat estiga més a prop.

Una situació molt roina

publicada el ( 10 mar 2021 ) por Lola
La veritat és que tots tenim moltes ganes de poder viure amb més normalitat. Tornar a poder eixir, cel·lebrar els cumples, riure amb amics, viarjar...i tot això farà que la gent tinga més feina. Estem fent-ho molt be i quasi no hi ha infectats, però els treballadors i treballadores estan patint moltíssim aquesta situació.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
DEMO PARENTESYS Press
https://demo.parentesys.com/
TODO SOBRE RUNNING
https://press.parentesys.com/839/
MARENE
https://press.parentesys.com/733/
Mi Periódico Digital
https://press.parentesys.com/1/
Noticias del Futbol
https://press.parentesys.com/44750/