DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE AL CEIP SEGÀRIA
 
icono de búsqueda de contenidos

DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE AL CEIP SEGÀRIA

EL DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE ÉS AQUEST DIVENDRES 23 D’ABRIL.

EQUIP PADE | 23 abr 2021


El primer dia del llibre va ser el 7 d’octubre de 1926. Poc després, el 23 d’abril de 1930, es va declarar oficialment el dia del llibre. El dia del llibre es celebra en més de 100 països. Van crear aquest dia per fer un homenatge a Miguel Cervantes, l’autor de la famosa obra “Don Quijote”. El 6 de febrer de 1930 el rei Alfons XII va aprovar i firmar el Reial Decret que estipulava que el dia del llibre anava a ser una festivitat mundial, endemés s’aprovaren els drets d’autor per fer un homenatge a tots els escriptors morts.

Aquest divendres tot l’alumnat del CEIP Segària ha fet una activitat que consisteix en un àlbum il·lustrat amb formes, dibuixos i una llegenda per tractar d'endevinar de quin conte es tracta. Poden ser contes com: El gat amb botes, les garrofes màgiques o el monstre dels colors entre altres.

L’alumnat de l’escola tindrà tot el dia per poder completar l’àlbum, que sols tindrà quatre pàgines, més la portada i la contraportada amb la llegenda.

 

Per realitzar l’àlbum il·lustrat els alumnes comptaran amb material artístic, aquarel·les, retoladors, pegament, pintures de colors, etc. Els llibres estaran exposats en recepció a partir de la setmana que ve. Tots els cursos passaran a veure els llibres de totes les classes i tractaran d’endevinar de quin conte es tracta.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
Salon del Automovil de Ginebra
https://press.parentesys.com/728/
Tribuna Digital China
https://www.tribunadigitalchina.com/
MEXICO EN EL PUEBLO
https://press.parentesys.com/46514/
Noticias La Hontanilla
https://press.parentesys.com/19930/
Enfermeria Activa
https://press.parentesys.com/24715/