EDETA , LA CIUTAT ROMÀNICA SOTA LLÍRIA
 
icono de búsqueda de contenidos

EDETA , LA CIUTAT ROMÀNICA SOTA LLÍRIA

HAN TROBAT UNA CIUTAT SOTA LLÍRIA, A CINC-CENTS METRES DE PROFUNDITAT.

MONSTERS | 29 oct 2021


La ciutat d’Edeta va ser destruïda per Sertorio, un destacat polític i militar romà que la va destruir al 76 a.C. Tenia una distribució estratègica, ja que dominava una gran part de la plana de València.

Ara hi ha una ruta urbana on pots vore els quatre punts visibles de la destruïda ciutat d’Edeta. La ruta dura una hora i mitja on podem recórrer els quatre punts històrics.

A la ciutat d’Edeta van trobar dos mausoleus què són uns dels quatre punts que podem visitar. L’ajuntament va aprovar fer una zona on poden veure els mausoleus perfectament. El segon punt que podem visitar és l’Oracle i les Termes de Mura, que tenen eixe nom per estar prop de la muralla que ocupa més de 3.600 metres. Hui en dia el podem veure en tot el seu esplendor, encara conserva el sòl de marbre i es poden veure les pintures que decoraven les parets. 

Es creu que més de 1.000 legionaris van construir Edeta. Definitivament la ciutat d’Edeta és una bona opció per visitar en vacances, sobretot si t’agraden les edificacions romàniques i la història, ja que el guia et contarà la història mentre et porta pels quatre punts visibles.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
Medios Impresos
https://press.parentesys.com/59463/
Genetics UCE
https://press.parentesys.com/49685/
EL ATENEO
https://press.parentesys.com/30397/
CANCA DIGITAL RD
https://press.parentesys.com/30831/
Tribuna Digital China
https://www.tribunadigitalchina.com/