EL JOC DEL CALAMAR, UNA MALA INFLUÈNCIA
 
icono de búsqueda de contenidos

EL JOC DEL CALAMAR, UNA MALA INFLUÈNCIA

EL JOC DEL CALAMAR ÉS UNA SÈRIE ESTRENADA EN LA PLATAFORMA NETFLIX I ESTÀ SENT UNA MALA INFLUÈNCIA PER TOTHOM, NO PROMOU BONS VALORS.

EQUIP SALSITXES | 22 oct 2021


El Joc del Calamar, una sèrie recentment estrenada, és una mala influència per als xiquets i xiquetes pel fet que juguen a jocs d’escola i maten brutalment als que perden.

 

Molts xiquets i xiquetes estan jugant al joc del calamar als patis, parcs, etc...Aquests són menors d’edat i estan mirant la sèrie sense permís dels pares. També hi ha pares i mares que no tenen control sobre el que veuen els seus fills i filles.

 

Algunes escoles estan demanant als pares que l’alumnat no és disfresse a Halloween de personatges del joc, pels mals valors que promou la sèrie. Netflix l’ha qualificada per a majors d’edat però la gent ho mira igual.

 

Socialment la sèrie té el perill que a algun xiquet o xiqueta se li creuen els cables i vulga cometre algun acte semblant als que es poden veure a la sèrie, ja que no tenim la ment tant madura com la dels adults. Imitant aquests actes es pot arribar a tindre un disgust gran, poden arribar a fer-se molt de mal.

 

Així que aquesta sèrie no és una bona influència per a les ments joves, incita a la violència i no promou bons valors socialment acceptats.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
DISCERE
https://press.parentesys.com/6628/
KAMAKLOGISTIC
https://press.parentesys.com/2392/
IDEA DEL RENACIMIENTO
https://press.parentesys.com/9782/
Quantum computing SPanish Association in INformatics
https://press.parentesys.com/50503/
Noches de jardín
https://www.revistanochesdejardin.com/