ENTREVISTA A MAVI VIDAL
 
icono de búsqueda de contenidos

ENTREVISTA A MAVI VIDAL

HUI ENTREVISTEM A MAVI VIDAL TENT LA NOVA ESPECIALISTA DE PEDAGOGIA TERAPÈUTICA DEL CEIP SEGÀRIA

AQUÀTICS | 25 ene 2022


P: T’AGRADA COM T’HAN ACOLLIT A L’ESCOLA?

R: Sí, és una escola on m’han acollit molt bé i m’he sentit des del primer moment com a casa.

P: QUIN TIPUS DE TREBALL FAS?

R: El treball de la PT és un treball que ajuda a recolzar la inclusió i té moltes altres tasques com per exemple: assessorar i col·laborar amb els equips docents i les orientadores en la identificació de les barreres, amb la inclusió, la detecció primerenca de les dificultats d’aprenentatge, formar part dels equips de transició entre etapes, col.laborar amb els equips docents i la personalització de les programacions didàctiques, recolzament a l’alumnat preferentment en el seu grup de referència. Per exemple a segon, quart i cinqué realitze uns tallers un dia a la semana i en altres classes estem fent altres activitats.

P: T’AGRADA EL TEU TREBALL?

R: Sí, és la primera vegada que sóc PT i estic aprenent però és un treball que recompensa molt i sí que m’agrada.

P: COM ES LA TEUA RELACIÓ AMB ROSA BUIGUES?

R: La meua relació és molt estreta perquè treballem conjuntament moltes coses i ens reunim per a coordinar-nos i realitzar activitats per als alumnes.

P: T’AGRADA L’EQUIP DIRECTIU DE L’ESCOLA?

R: Sí, és un equip directiu molt familiar i sempre m’he sentit molt acollida per ells.

P: QUINA CLASSE T’AGRADA MÈS ENTRAR?

R: He sigut tutora abans de ser PT des de primer fins a sisé, i també he estat en Infantil i en cada edad hi han coses que m’agraden del alumnes,. Ací no puc dir que tinc una classe preferida perque totes les classes m’agraden ja que en cada classe hi ha una cosa que em crida més l'atenció, m’agraden totes.

Hui hem entrevistat a Mavi Vidal, la nova especialista de PT de l'escola. Ella ha començat amb molta motivació aquesta nova etapa, a més el seu treball resulta essencial perquè l'escola funcione i tot l'alumnat puga afrontar l'etapa d'educació infantil i primària en igualtat de condicions respecte a la resta de companys i companyes. Moltes gràcies pel temps que has dedicat a la redacció d'aquest humil periòdic, t'ho agraïm molt i et desitgem el millor a l'escola.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
El permiso por puntos
https://www.elpermisoporpuntos.es/
La Carteta
https://press.parentesys.com/738/
Noches de jardín
https://www.revistanochesdejardin.com/
IDEA DEL RENACIMIENTO
https://press.parentesys.com/9782/
OSCAR H CABALLERO MUSIC
https://shop.oscarhcaballero.com/