ENTREVISTA A PAQUI FERRER ORTOLÀ, LA SECRETÀRIA DE L’ESCOLA.
 
icono de búsqueda de contenidos

ENTREVISTA A PAQUI FERRER ORTOLÀ, LA SECRETÀRIA DE L’ESCOLA.

HUI ANEM A ENTREVISTAR A LA SECRETÀRIA DEL CEIP SEGÀRIA. LI DIUEN PAQUI FERRER ORTOLÀ, ÉS NATURAL DE PEGO I PORTA MOLTS ANYS EXERCINT EL CÀRREC AMB UN SOMRIURE D’ORELLA A ORELLA.

EQUIP BOTIFARRA | 25 jun 2021


P: Estàs contenta des que vas començar a treballar al CEIP Segària ?

R: Sí, molt. Ara fa 11 anys que estic treballant al CEIP Segària, 10 com a membre de l'equip directiu. Estic molt contenta, m’agrada molt la gent, els companys i la veritat és que estic molt bé.

P: Com has anat evolucionant al teu treball?

R: Poc a poc, la veritat, van ser uns inicis un poc complicats però com estava Salva i Vicent, després va passar Sergio i ara està Lluïsa, al final entre tots hem anat evolucionant i crec que cada vegada ho estem fent millor. Al principi un poquet dur perquè tots els inicis són incerts, però després poc a poc vas ensenyant-te les coses i tot va millor, va eixint tot més bé.

P: Per què vas elegir aquest treball com a secretària?

R: Elegir-lo no el vaig elegir, l’inspector va escollir a Salva com a director i Salva em va escollir a mi com a secretària.

P: Tenim entés que eres també encarregada del menjador. Com és el treball al menjador?

R: Soc encarregada del menjador i és molt gratificant. És molta feina  perquè has de portar a molts xiquets i xiquetes, però la veritat és que estic molt contenta perquè són coses que dia a dia van canviant. No és que tinguem problemes però sorgeixen cosetes que tal volta has de solucionar, conflictes amb els alumnes... També té coses bones com la relació amb els xiquets/etes i la veritat és que estic molt contenta, fa 10 anys que porte el menjador.

P: Com és la relació amb l’equip directiu ?

R: La relació amb l’equip directiu és súper bona. Salva i jo fa molt de temps que ens coneixem, la veritat és que ens portem molt bé. Quan hem d’abordar alguna decisió, hem de fer algun treball o tenim alguna tasca important, sempre estem d’acord i mai tenim problemes. Ens portem molt bé, la veritat estic molt contenta.

P: Què és el que més t’agrada del teu treball?

R: A mi m’agrada molt el meu treball. Amb això, també m’agrada estar amb els xiquets/etes, també soc mestra de reforç a infantil. Però el meu treball en sí com a secretària són les relacions amb la gent. A banda d’estar amb l’alumnat d’infantil, tracte amb tots els xiquets i xiquetes de primària, amb pares i mares, tracte amb altra gent externa al centre, etc. La veritat és una feina que m’agrada molt i no estic descontenta. Dia a dia vaig millorant amb la feina, i si estàs a gust, millor. En definitiva m’agrada molt el meu treball.

Paqui, amb açò acabem l’entrevista. Moltes gràcies pel teu temps, per la informació que ens has facilitat i et desitgem tota la sort del món. 

La nostra secretària ens ha parlat del seu càrrec, com són les relacions amb els companys/es, com treballen com a equip directiu i com afronta portar el menjador i ser mestra de suport a infantil. A més ens ha deixat molt clar, en reiterades ocasions, que està molt contenta. L’alumnat de 5é A li hem desitjat molta sort en el futur i li hem agraït el temps que ens ha prestat.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
FORMACIÓN SOCIOCULTURAL III
https://press.parentesys.com/13775/
El permiso por puntos
https://www.elpermisoporpuntos.es/
OSCAR H CABALLERO MUSIC
https://shop.oscarhcaballero.com/
MEXICO EN EL PUEBLO
https://press.parentesys.com/46514/
Ultima News
https://press.parentesys.com/27457/