ENTREVISTA PAOLA, LA NOVA ORIENTADORA DE L’ESCOLA
 
icono de búsqueda de contenidos

ENTREVISTA PAOLA, LA NOVA ORIENTADORA DE L’ESCOLA

HUI ENTREVISTEM A PAOLA, LA NOVA ORIENTADORA DE L´ESCOLA JUNT AMB VANESSA.

SALSITXES | 29 oct 2021


P: En què consisteix el teu treball d’orientadora?

R: Donem suport i assessorament a tota la comunitat educativa per millorar l’atenció a tots vosaltres. Atenem a la diversitat assessorant a l’equip directiu, al professorat i també a les famílies. Aleshores, ens coordinem amb altres institucions què estan en contacte amb el col·le perquè així es done una educació de qualitat. Aquest  any tenim una nova manera de funcionar en què ens constituïm com un equip d’orientació; el formem dos orientadores, Vanesa i jo, més Rosa, Mavi i Maribel.

P: Què és el que més t’agrada del teu treball?

R: El que més m’agrada del meu treball és que ara mateix tot el que estic fent és nou, és la primera vegada que treballe com orientadora i cada dia aprenc una cosa nova que no sabia, aleshores ara és tot il·lusionant perquè és molt “xulo”.

P: Entres dins les classes?

R: Entre en classes a fer l’observació dels alumnes en general i després als xiquets que necessiten més suport educatiu, però no faig una atenció directa com pot fer una mestra o un mestre.

P: A quina classe t’agrada entrar més?

R: Encara no he entrat a cap classe perquè no tenia temps, però estic intentant entrar a les classes per conéixer-vos a tots i a totes.

P: Estàs a gust en aquesta escola?

R: Estic molt a gust des del primer moment que hi vaig arribar. M’han acollit súper bé el professorat, l’equip directiu i la meua companya Vanessa. Estic molt contenta en aquest col·le.

P: Quan vas arribar com et senties?

R: Estava un poquet nerviosa perquè mai havia treballat d’orientadora, pensava: “a veure amb qui em tocarà?”, “ho faré bé?”...un poc de nervis.

P: Tens bona relació amb l’altra orientadora?

R: Sí molt bona, estem molt contentes perquè ens coordinem molt bé. Tenim alguns dies que ve ella, o vinc jo, o venim les dos...La veritat és que és una professional súper bona i és molt amable amb mi, estem molt contentes.

P: Es coneixíeu abans de treballar juntes?

R: No, no ens coneixíem. Ens coneixem des de setembre, vaig arribar el dia 10 i súper bé.

P: T’agrada l’equip directiu del col·le?

R: Estic encantada, son súper amables i posen totes les facilitats, la veritat que sí.

P: En quants col·legis has treballat?

R: En 5 escoles.

P: T’agrada el teu despatx?

R: Sí, encara ens estem acoblant, és lluminós i tenim prou espai. És ample per fer reunions i sí, està molt bé, però encara ens queda acoblar-nos un poquet més.

Hui hem entrevistat a Paola, la nova orientadora de l'escola, què ens ha contat que és la primera vegada que treballa com orientadora i que se sent molt feliç amb el professorat, l'equip directiu i la seua companya de despatx, Vanessa. Moltes gràcies pel teu temps Paola, et desitgem el millor en la nostra escola.

                                                                                                                                                       

                                                                                                                                                        Redacció La Veu del Segària

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
The House Style
https://press.parentesys.com/29862/
KAMAKLOGISTIC
https://press.parentesys.com/2392/
MARENE
https://press.parentesys.com/733/
Medios Impresos
https://press.parentesys.com/59463/
MEXICO EN EL PUEBLO
https://press.parentesys.com/46514/