FER-SE SELFIES POT SER MOLT PERILLÓS
 
icono de búsqueda de contenidos

FER-SE SELFIES POT SER MOLT PERILLÓS

HUI S’HA CONFIRMAT QUE HI HA MÉS DE 300 PERSONES MORTES PER FER-SE SELFIES EN MUNTANYES, PENYA-SEGATS, MARS AMB ONES ELEVADES I LLOCS MOLT ALTS. UNA FOTO EXCLUSIVA POT COSTAR-TE FINS I TOT LA MORT.

ELS MACARRONS | 5 nov 2021


Al lloc on hi ha més persones mortes diuen que és en Rússia, que han mort 155 persones.  On menys persones han mort és a Espanya, encara que hi ha molts  turistes i llocs molts bonics. Per exemple en  un edifici de Rússia que han mort moltes persones, allí tenen que signar, ja que si mor la persona no es fan càrrec d’ell.

La  mort més propera que va ser  en l’any2021 en l’Índia. Un xic de 21 anys que volia viatjar per tot el món. Ara hui en dia a les xarxes socials hi ha molta competència per destacar i ser el primer en tot. Això possibilita que les persones arrisquen més la seua vida.

Cada setmana mor una persona aproximadament. Per exemple a l’Everest hi ha molta gent que ha pujat per sols fer-se un selfie. El perill augmenta cada dia i any, per voler anar a llocs més perillosos i arriscats. hi ha el Everest Allí  et pots quedar amb els peus congelats o també que vinga una solsida.

Un 29% de la gent en Espanya ha mort en penya-segats, en roques banyades que rellisquen o per una gran altura. Els únics països que hi  ha hagut morts és Índia, Estats Units, Rússia, ,Itàlia. Fa poquet va morir una xica influencer anomenada Sophia Cheung en HONG KONG.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
Aquatic World
https://press.parentesys.com/3402/
VTC News
https://press.parentesys.com/2883/
La Carteta
https://press.parentesys.com/738/
Salon del Automovil de Ginebra
https://press.parentesys.com/728/
ColMexTul News
https://press.parentesys.com/45387/