FI DE L’ESTAT D’ALARMA
 
icono de búsqueda de contenidos

FI DE L’ESTAT D’ALARMA

EL PASSAT DIUMENGE 9 DE MAIG VA ARRIBAR LA FI DE L’ESTAT D’ALARMA, EN ALGUNES CIUTATS HO CELEBRAREN EN EXCÉS.

ELS DIMONIS INFORMÀTICS | 14 may 2021


A Barcelona, Madrid, Sevilla i algunes poblacions d’Andalusia diversos joves van celebrar la fi de l’estat d’alarma amb botellons massius, malauradament no portaven mascaretes, la majoria de joves no estarien ni vacunats.

A la nostra comunitat no han llevat el toc de queda, però sí que han endarrerit l’hora d’anar a casa de les 00:00 hores fins a les 06:00 del matí. A la comunitat valenciana ja es pot eixir amb amics i amigues, podem reunir-nos fins a 10 persones, tant amb amics com familiars.

En Balears, Canàries, Navarra i la Comunitat Valenciana continua el toc de queda, però en Canàries podria ser temporal. En Andalusia han llevat el toc de queda i el tancament perimetral de la regió.

L'hostaleria (bars i restaurants) poden obrir fins les 00:00 hores de la nit i, després de més d’un any, poden obrir les discoteques i comerços d’oci nocturn fins les 02:00 hores, sense màxim de persones.

A Madrid també han llevat el toc de queda, però per ajuntar-se sols poden 6 persones en llocs públics i privats. L'hostaleria obrirà entre les 6 del matí i les 00:00 hores de la nit, al igual que cinemes i teatres. En Madrid  suspenen l’activitat de les discoteques, sales de ball i altres locals d’oci nocturn de moment.

 

Ens alegrem que ja ha acabat l’estat d’alarma i que l'hostaleria puga estar com abans.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
¡OHAYOO NIHON!
https://press.parentesys.com/34924/
CANCA DIGITAL RD
https://press.parentesys.com/30831/
El Hermes
https://press.parentesys.com/30401/
EL ATENEO
https://press.parentesys.com/30397/
VIAJES POR EL MUNDO
https://press.parentesys.com/30098/