GREU SITUACIÓ A COLÒMBIA
 
icono de búsqueda de contenidos

GREU SITUACIÓ A COLÒMBIA

COLÒMBIA S’ESTÀ DESCONTROLANT, L’ECONOMIA HA COL·LAPSAT I LES AUTORITATS ESTAN MATANT ALS MANIFESTANTS.

EQUIP PADE | 14 may 2021


La situació a l'Amèrica llatina és crítica, però sobre tot a Colòmbia. L’economia ha col·lapsat perquè s’està pagant més del que cal, es a dir, estan pujant els preus en excés. Els manifestants eixien als carrers demanant que baixen els preus, mentre els policies estan matant als manifestants pacífics.

 

Tot el món està donant suport a Colòmbia; tant en reds socials què utilitzen el hashtag “#fuerzacolombia” o “#soscolombia”, com als mitjans de comunicació, etc. Centenars de ciutadans s’han quedat a l’atur, gent vivint als carrers...en quasi tots els llocs del món han eixit a manifestar-se donant suport al país davant d’aquesta greu situació.

 

El president ha declarat que cal dialogar amb els manifestants perquè no es registren més morts. El govern de Colòmbia i el comité de l’atur del país parlaran pròximament, no serà fàcil arribar a un acord ja que hi ha milers de colombians sense feina.

 

En la imatge de la notícia podem apreciar que la bandera colombiana està al revés, aquest fet es produeix en situacions en què Colòmbia demana ajuda als països exteriors davant la greu situació que viu el país.

 

Opinem que és inapropiat matar a civils inocents fent manifestacions pacífiques. Esperem que la situació s’arregle molt prompte en tota Amèrica llatina i que paren les morts.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
MARENE
https://press.parentesys.com/733/
El Hermes
https://press.parentesys.com/30401/
CREACCIONA NEWS->blog()
https://www.creacciona.com/
Music World
https://press.parentesys.com/47897/
VIAJES POR EL MUNDO
https://press.parentesys.com/30098/