INFORMACIÓ COVID-19 EL VERGER
 
icono de búsqueda de contenidos

INFORMACIÓ COVID-19 EL VERGER

L’ajuntament d’El Verger recomana més mesures per previndre el contagi del COVID-19

EQUIP ADORP | 29 ene 2021


L’ajuntament d’El Verger recomana noves mesures per previndre els contagis del COVID-19.  Tancaran les tendes del poble a partir de les 18:00 hores de la vesprada. Les taules dels bars/restaurants del interior o de les terrasses, seran d’un màxim de 4 persones. Les activitats  extraescolars: Yoga, pilates, balls, tallers culturals, conta contes i la resta d’activitats no es realitzaran. Tampoc es podrà fer el rastre dels diumenges i el mercat dels divendres.

Endemés es suspendran les activitats de les escoles esportives fins nou avis. No es podrà anar a visitar a familiars, amics, etc… Tampoc es podrà  anar més de 2 persones pel carrer a no ser que convisquen junts. A les 22:00 hores ja no es podrá eixir de les nostres vivendes si no treballes en supermercats o farmàcies.

Es recomana l’auto confinament al Verger. Esperem tornar prompte a la normalitat, ànim als familiars i veïns de la població.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.


INFORMACIÓ COVID-19 EL VERGER

publicada el ( 10 feb 2021 ) por Karlos
Sóc karlos,estic provant si es pot comentar!. Un alumne em diu qno ha pogut!

Fantàstic!

publicada el ( 2 feb 2021 ) por Lucia
Tot un plaer tindre aquest tipus d’informació que a día d’avuí ès primordial, de la mà d’uns fantàstics periodistes com vosaltres! Enhorabona, esteu feu una tasca bonísima i amb molt bona nota! Continueu així!

Molt bé

publicada el ( 1 feb 2021 ) por Joan
Bon resum i pràctic sobre el que podem o no fer durant aquestes dues setmanes. Espere que tos fem cas i així tardarem menys en tornar a la quasi nova normalitat. Algunes mesures són difícils de seguir com ja sabeu,no anar més de dos pel carrer és important. Ànim a tots i a totes i seguiu així amb el periòdic, esperant més notícies impacient.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
Medios Impresos
https://press.parentesys.com/59463/
KAMAKLOGISTIC
https://press.parentesys.com/2392/
¡OHAYOO NIHON!
https://press.parentesys.com/34924/
Ultima News
https://press.parentesys.com/27457/
EL ATENEO
https://press.parentesys.com/30397/