ISA HA TORNAT AL CEIP SEGÀRIA
 
icono de búsqueda de contenidos

ISA HA TORNAT AL CEIP SEGÀRIA

ISA, ANTIGA MESTRA DEL CEIP SEGÀRIA, HA TORNAT AL COL·LEGI PER SUBSTITUIR AL NOSTRE MESTRE, KARLOS BONONAD, TUTOR DE SISÉ A.

REDACCIÓ LA VEU DEL SEGÀRIA | 21 mar 2022


Fa tres anys, Isa va decidir vindre al CEIP Segària per treballar amb l’alumnat de sisé B, la promoció 2018/19.

Van fer un ball de fi de curs xulíssim què, tot i que Isa no estava ja amb ells quan el van fer, va tindre el detall d’anar per ajudar-los. En aquell any van fer exposicions per tot el centre sobre la sexualitat, la higiene, les drogues, etc. A l’escola hi ha encara alguns germans i germanes d’alumnat d’aquella promoció que la recorden.

Isa enguany ha treballat amb nosaltres, l’alumnat de sisé A. Ens ha ajudat molt en tot el què l’hem necessitada i hem estat molt agust amb ella. Va començar amb nosaltres el dia 16 de febrer de 2022, i des d’aquell dia ens va contagiar amb la seua energia i positivisme. Malauradament ens deixa el dilluns 21 de març, el nostre mestre Karlos s’ha recuperat de la seua lesió al menisc i es reincorpora a classe. Tant de bo pogueren estar els dos junts, seria increïble.

Isa, ha estat un mes amb nosaltres però n’estem segurs que sempre ens recordarà amb molta estima. Nosaltres també hem gaudit molt del temps que hem passat amb ella i hem aprés moltes coses noves, sempre la portarem als nostres cors. A més, tenim la sort que viu al Verger i quasi segur que ens veiem pel poble molt sovint.

Gràcies per tot Isa, mai t’oblidarem!!!

                                                                                             Redacció La Veu del Segària

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
Mi Periódico Digital
https://press.parentesys.com/1/
Medios Impresos
https://press.parentesys.com/59463/
ColMexTul News
https://press.parentesys.com/45387/
Noticias La Hontanilla
https://press.parentesys.com/19930/
ElGanchoSocial
https://press.parentesys.com/49170/