LA DONA EN LA CIÈNCIA
 
icono de búsqueda de contenidos

LA DONA EN LA CIÈNCIA

La classe de 5é B està elaborant un estudi sobre la funció de la dona en la ciència. Hui la dona triomfa per tot el món: Universitat, política, investigació i altres camps, com per exemple: Margarita Salas Falgueras.

ELS GEGANTS DE PEDRA | 26 feb 2021


El dia internacional de la dona (o xiqueta) en la ciència ve perquè abans a les dones no se les valorava. El dia 11 de febrer, la classe de 5éB estava investigant això i van descobrir que hi ha dones importants a la ciència. Una de les més rellevants va ser: Margarita Salas Falgueras, la qual va ser menyspreada pels estudis que va realitzar.

Hui en dia els homens, dones i els xiquets i xiquetes tenim els mateixos drets i deures. Gràcies a persones com Margarita tots podem fer les mateixes coses i treballs, com per exemple els de la construcció i els de les fàbriques. Per això cada mes en les classes de CC.SS o de CC.NN de 5é B coneixen la vida d’una dona científica diferent(Investigadores Intrèpides).

Volem agrair als companys i companyes de 5é B que ens han facilitat aquesta notícia, ajudant-nos a créixer com a mitjà informatiu escolar. Moltes gràcies!!!

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
Noticias del Futbol
https://press.parentesys.com/44750/
Proyecto de aula
https://press.parentesys.com/8241/
Noches de jardín
https://www.revistanochesdejardin.com/
VTC News
https://press.parentesys.com/2883/
Tribuna Digital China
https://www.tribunadigitalchina.com/