LA NASA FA VOLAR UN MINI HELICÒPTER A MART
 
icono de búsqueda de contenidos

LA NASA FA VOLAR UN MINI HELICÒPTER A MART

LA NASA FA VOLAR UN MINI HELICÒPTER A MART. PER PRIMERA VEGADA L’ÉSSER HUMÀ FA VOLAR UN OBJECTE DINS D’UN PLANETA QUE NO ÉS EL NOSTRE.

EQUIP PIKAXU | 7 may 2021


La NASA ha fet història aquest dilluns, va completar amb èxit el primer vol controlat amb un motor d’una aeronau a un altre planeta. L’helicòpter Ingenuity, que es va desprendre  del Rover Perceverance el dilluns 19 d’abril de 2021, es va enlairar sota la superfície del planeta roig, convertint-se així en el primer objecte volador a Mart.

La maniobra va començar al voltant de les 10:00 del matí. Malauradament, fins a les 13:00 no arribaren dades a la NASA, més concretament a l’equip del Set Propulsion Laboratory de Los Ángeles.

L’aparell de 0’49 metres d’altura i menys de dos quilos de pes ha arribat a una altitud d’uns cinc metres d’altura i ha baixat fins col·locar-se sobre una superfície esplanada del planeta vermell. Tot això, cal tindre en compte que està dirigit per control remot i les ordres tarden uns 10 minuts en arribar-li. Segons la NASA, el mini helicòpter pot operar de forma autònoma en vols d’uns 90 segons, pot arribar a 10 metres d’altura i pot allunyar-se 300 metres.

Per elevar-se en l’aire marcià necessita dues aspes molt grans, de més d’un metre de diàmetre, tot i que el seu pes a Mart no arriba a un quilo. No són plegables i encaixen molt justet sota en ventre del Perceverance.

Continuem explorant el planeta vermell en busca d’una segona gènesi que demostre que no estem sols a l’univers.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
Enfermeria Activa
https://press.parentesys.com/24715/
Music World
https://press.parentesys.com/47897/
The House Style
https://press.parentesys.com/29862/
Ultima News
https://press.parentesys.com/27457/