LA TORNADA DE LES FALLES
 
icono de búsqueda de contenidos

LA TORNADA DE LES FALLES

DESPRÉS DE DOS ANYS, LES FALLES HAN TORNAT AMB MÉS FORÇA QUE MAI A LA COMUNITAT VALENCIANA.

ALIPAPES | 21 mar 2022


Les falles han tornat a la Comunitat Valenciana després de 2 anys d’absència per culpa del la pandèmia de la Covid-19. Al 2020, la fallera major es va acomiadar amb llàgrimes als ulls per la cancel·lació de les falles d’aquell any, on tots els artistes fallers havien finalitzat els monuments però aquests no van poder lluir amb el seu màxim esplendor. Aquelles falles van ser cancel·lades a pocs dies de la plantada del monuments.

Dos anys després quasi totes les ciutats de la Comunitat Valenciana han tornat a celebrar les falles. Tots els valencians i valencianes estem molt contents de poder tornar a mostrar al món una llesca de la nostra cultura. Els focs artificials ja ressonen als carrers de les nostres ciutats, plens de vida i color.

Esperem que les falles tornen a ser com abans. És una festivitat que els valencians i valencianes esperem amb els braços oberts durant tot l’any.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
ANTONIO ESCOHOTADO
https://press.parentesys.com/256/
VIAJES POR EL MUNDO
https://press.parentesys.com/30098/
La variable
https://press.parentesys.com/35960/
Ultima News
https://press.parentesys.com/27457/
ElGanchoSocial
https://press.parentesys.com/49170/