LIONEL MESSI, LA LLEGENDA
 
icono de búsqueda de contenidos

LIONEL MESSI, LA LLEGENDA

LIONEL MESSI, EL MILLOR JUGADOR DE LA HISTÒRIA DEL FUTBOL.

MONSTERS | 15 nov 2021


Lionel Andrés Messi, més conegut com Messi o la Pulga, va nàixer en Rosàrio (Santa Fé) l’any 1987, i és probablement el millor jugador de la història d’aquest esport. Va comemçar a jugar a futbol als 5 anys d’edat, jugava a l’equip del seu barri dirigit pel seu pare. Als 7 anys ja jugava en divisions inferiors d'equips importants argentins. Als 10 anys li van detectar un retràs del creixement ossi i, com que el tractament era molt costós i no podien permitir-s’ho, van migrar a Barcelona on se li havia presentat una possibilitat laboral i la possibilitat que el principal club de la ciutat assumís els costos del seu tractament.

 

L’any 2000 va ser presentat pel Futbol Club Barcelona, on va firmar el seu contracte en un tovalló, anècdota que l’ha acompanyat durant tota la seua etapa blaugrana. Messi va marcar el seu primer gol com a professional als 17 anys, establint un nou rècord de precocitat a la lliga. Rècord que recentment ha tornat a batre altre jugador blaugrana, Ansu Fati.

La millor temporada de Messi va ser la 2011/12 on va marcar 50 gols en lliga. L’entrenador d’aquella temporada va ser Tito Vilanova, què tristament va morir el 25 d’abril del 2014. És el màxim golejador de la lliga espanyola de tots els temps amb 474 gols i ha marcat un total de 672 gols amb el FC Barcelona en totes les competicions. A més, és un dels màxims golejadors de la història del futbol i un dels màxims assistents.

El passat 7 d’agost Messi se’n va anar del Barça perquè el club no es podia permetre pagar la seua fitxa. En eixe moment Messi es va quedar com agent lliure i el PSG, que ja el tenia al punt de mira, no va dubtar en fitxar-lo.

Messi s’ha convertit en una llegenda de la lliga espanyola aconseguint tots els rècords i deixant-los amb xifres difícils de batre. Cal tindre en compte que Messi sempre ha sigut un jugador de banda, mai ha sigut un davanter específic tot i els seus registres golejadors. No sols ha marcat moltíssims gols, sinó que ha assistit als companys en 266 gols del seu equip. Sempre s’ha caracteritzat per la seua humilitat, ser un jugador familiar, fidel als seus colors i amb caràcter introvertit.

L’equip Monster ens considerem uns privilegiats per haver pogut gaudir del seu futbol des que vam nàixer i lamentem la seua marxa a l’estranger. Sols podem dir ben fort...

GRÀCIES PER TOT MESSI !!!

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
Noches de jardín
https://www.revistanochesdejardin.com/
Genetics UCE
https://press.parentesys.com/49685/
CANCA DIGITAL RD
https://press.parentesys.com/30831/
Medios Impresos
https://press.parentesys.com/59463/