MICHAEL JACKSON
 
icono de búsqueda de contenidos

MICHAEL JACKSON

BIOGRAFÍA DE MICHAEL JACKSON, EL REI DEL POP

AQUÀTICS | 20 feb 2022


Michael Joseph Jackson va ser un cantant, compositor i ballarí estadounidenc considerat com el rei del pop per totes les veus d’autoritat.

Va nàixer el 29 d’agost de 1958 i va morir el 25 de juny de 2009. Va començar la seua carrera artística l’any 1960 amb la seua família, els famosos Jackson 5. En 1971 va començar la seua carrera com a solista. La seua música inclou una amplia varietat de gèneres com el pop, el rock, el disco i el dance. És reconegut mundialment com l’artista musical de tots els temps. Si més no, “Thriller” és l’album més venut de tots els temps, s’han venut 65 milions de còpies a tot el mòn.

Com a solista, Michael va gravar en 1971 el seu primer àlbum "Got to be there", als tretze anys, però el seu primer disc va ser tot un èxit, igual que el segon disc, "Ben". En 1973 va gravar "Music and me", i dos anys després "Forever".

 

Però el punt en què la seua carrera va passar de ser bona, a convertir-se en un dels mites de la música, va ser en 1982 amb el seu àlbum "Thriller", com hem esmentat abans. És difícil explicar l'èxit tan rotund que va obtindre, el disc més venut de tots els temps, èxit que hui en dia encara perdura i segueix venent-se. Número 1 a les llistes de tots els països del món. Quant a les cançons, es poden trobar "The girl is mine", on realitza un fantàstic duo amb Paul McCartney, "Beat it", amb un espectacular sol de guitarra a càrrec de Eddie Van Halen o la famosa "Billie Jane".

També va gravar amb McCartney el tema "Say, say, say", o la cançó "We are the world", amb finalitats benèfiques. Michael Jackson és un dels artistes que més fons ha donat per a finalitats benèfiques.

En 1987 va gravar "Bad", en 1991 va realitzar "Dangerous", que contenia temes tan importants com "*Black or white”.

En 1993 la seua imatge va patir un dur colp en rebre les acusacions d'abús infantil per part d'un conegut, menor d'edat. Però Michael va negar rotundament l'acusació i l'assumpte es va resoldre als tribunals.

Poc després, en 1995 va traure l’album “History”, un doble disc amb els seus grans èxits al primer disc i temes nous al segon.

 

Al març de 2009 Michael Jackson decideix fer pública la notícia més esperada pels seus fans: la seua tornada als escenaris en una sèrie de concerts titulada "This is it", que es realitzaria a Londres el mes de juliol d'aquell mateix any.

Però malauradament els concerts mai es realitzarien, Michael Jackson va ser trobat en estat molt greu al seu domicili el 25 de juny de 2009, poc després perdria la vida a l'hospital.

 

Igual que ha passat amb altres artistes de talla mundial, la seua mort l’ha elevat al nivell de mite de la música. Les vendes dels seus discs es van disparar i el misteri sobre la seua mort continua present en portades en premsa i televisió. Per al record queden els seus temes i el rècord de ser l'artista que més discs ha venut en la història de la música. Gràcies per tant geni!.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
EfeDiario
https://press.parentesys.com/46129/
ElGanchoSocial
https://press.parentesys.com/49170/
MORDISCO
https://press.parentesys.com/27480/
Ultima News
https://press.parentesys.com/27457/
DISCERE
https://press.parentesys.com/6628/