PERIÒDIC DIGITAL ESCOLAR LA VEU DEL SEGÀRIA
 
icono de búsqueda de contenidos

PERIÒDIC DIGITAL ESCOLAR LA VEU DEL SEGÀRIA

L’alumnat de la classe de 5é A del CEIP Segària, hem creat un periòdic digital on abordarem les notícies més recents de la localitat, de l’entorn més pròxim i de l’actualitat nacional i internacional que ens envolta.

Redacció La Veu del Segària | 23 ene 2021


L’alumnat de la classe de 5é A del CEIP Segària, hem creat un periòdic digital on a través de les nostres 5 seccions; Actualitat, Esports, Ciència, Educació, Local i Internacional, abordarem les notícies més recents del món que ens envolta.

Participa-hi!!!

Col·labora enviant-nos les notícies que consideres que podríem incloure en la redacció del periòdic a l’adreça electrònica: redacciolaveudelsegaria11@gmail.com .La teua ajuda com a font d’informació, és de vital importància. Tractarem d’incloure al contingut del periòdic, la teua aportació, amb la major brevetat possible.

Gràcies per la teua col·laboració!

Temas relacionados:

periÒdic digital escolar la veu del segÀria

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.


Genial iniciativa ????

publicada el ( 29 ene 2021 ) por Vicent
Espere que el periódico siga Tot un èxit. Enhorabona i a mirar les vostres notícies


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
CREACCIONA NEWS->blog()
https://www.creacciona.com/
EfeDiario
https://press.parentesys.com/46129/
¡OHAYOO NIHON!
https://press.parentesys.com/34924/
Congéneres
https://press.parentesys.com/43561/
Genetics UCE
https://press.parentesys.com/49685/