PLANETA 9 O PLANETA X
 
icono de búsqueda de contenidos

PLANETA 9 O PLANETA X

ELS CIENTÍFICS HAN DESCOBERT UN OBJECTE QUE CREUEN QUE ÉS EL RESPONSABLE D’ALGUNS FENÒMENS DEL CINTURÓ DE KUIPER, AL SISTEMA SOLAR EXTERIOR.

ELS RATATALPS | 15 oct 2021


El planeta 9 o planeta X és un objecte o planeta que es creu que podria ser el responsable de estranys fenòmens al Sistema Solar. El planeta 9, creuen que mesura de 10 a 15 voltes més que la terra, per tant estem parlant d’una “súper Terra” o d’un “mini Neptú”. Està 20 vegades més llunyà que la distància entre el Sol i Neptú. Els científics creuen que ha sigut el responsable que el Sistema Solar estiga lleugerament inclinat sobre el pla, també es creu que el seu camp gravitatori és el culpable d’enviar cometes al Sistema Solar interior.

 

Els científics continuen amb la seua cerca incessant per trobar-lo, ja que creuen que podria ser una “súper Terra” o alguna cosa més gran com una estrela fallida, una nana marró. La NASA ja ha dit més d’una vegada que el Sistema Solar és com és per eixe planeta, el planeta 9. Si aquest planeta no existira el xicotet lloc que ocupa el nostre sistema planetari dins la galàxia, tal volta seria completament diferent.

 

Hem de donar gràcies a la distribució actual de planetes, cometes, cossos gelats, asteroides i sobretot, a la seua interacció gravitacional, ja que gràcies al bon funcionament entre tots els elements podem gaudir del nostre apreciat planeta, la Terra.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
MARENE
https://press.parentesys.com/733/
100%Rock WebZine
https://press.parentesys.com/14288/
Noches de jardín
https://www.revistanochesdejardin.com/
DEMO PARENTESYS Press
https://demo.parentesys.com/
¡OHAYOO NIHON!
https://press.parentesys.com/34924/