PROJECTE DE CIÈNCIES DE 6É
 
icono de búsqueda de contenidos

PROJECTE DE CIÈNCIES DE 6É

L’ALUMAT DE 6É DEL CEIP SEGÀRIA HA DECIDIT FER UN PROJECTE DE CIÈNCIES PER EQUIPS RELACIONAT AMB ELS ESPORTISTES D’ELIT.

MONSTERS | 24 oct 2021


L’alumnat de 6éA i 6éB estan fent un projecte d’investigació de ciències relacionat amb huit esportistes d’elit. El projecte consisteix en que cada grup té un esportista amb què ha de relacionar certs continguts de ciències naturals i ciències socials en profunditat, i relacionar-ho amb l’esport que practica l’esportista en qüestió. El producte final del projecte és una gimcana què comptarà amb la participació de tot l’alumnat de l’escola.

 

Cada equip té quatre càrregs; el coordinador/a, s’encarrega d’organitzar el treball de cada sessió i vetlar pel compliment del objectius de l’equip. El secretari/a, elabora el port foli d’evidències del projecte recapitulant aquells aspectes més rellevants i divertits. El monitor/a, s’encarrega de quadrar el material necessari per a la realització de la gimcana. Finalment el portaveu, es comunica amb els mestre per resoldre possibles dubtes o fer aclariments, amb membres d’altres equips per completar informació, explicar conclusions, etc.

 

Tanmateix, cada equip té dues setmanes per investigar els continguts i recollir-los en un mateix format (a escollir per cada equip). Després hem d’explicar-ho als companys i companyes del nostre grup i estudiar-nos-ho, ja que passats cinc dies farem una prova objectiva oral i el dia següent una prova objectiva escrita. Primer ho farem amb els continguts de ciències naturals i després farem el mateix amb els continguts de ciències socials relacionats amb el nostre esportista.

 

Quan acabem tot el treball teòric, els monitors/es organitzaran una gimcana on haurem de dur diferents materials que podem trobar per casa. Aquests s’encarregaran d’organitzar el grup perquè tots i totes porten el material encomanat. La gimcana es realitzarà al pati de l’escola, totes les classes hi passaran i hi hauran diferents jocs i proves relacionats amb els continguts de ciències i els esportistes escollits per cada equip.

 

L’alumnat de 6é haurà de conèixer molt bé tots els continguts per passar les proves i jocs a la resta de l’escola. Esperem que aquest projecte siga un èxit, ens esforçarem molt perquè tot isca genial.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
The House Style
https://press.parentesys.com/29862/
¡OHAYOO NIHON!
https://press.parentesys.com/34924/
La Segunda Guerra Mundial
https://press.parentesys.com/57403/
VTC News
https://press.parentesys.com/2883/