PROJECTE “SOM MESTRES” AL CEIP SEGÀRIA
 
icono de búsqueda de contenidos

PROJECTE “SOM MESTRES” AL CEIP SEGÀRIA

LA CLASSE DE CINQUÉ A DEL CEIP SEGÀRIA ESTEM FENT UN NOU PROJECTE ANOMENAT “SOM MESTRES”.

ELS DIMONIS INFORMÀTICS | 7 may 2021


El projecte va nàixer d’una xerrada sobre les nostres inquietuds i primeres inclinacions professionals. Li férem el següent comentari al nostre tutor: ”estaria guai ser mestres perquè maneu deures i no els feu i quan hi ha un examen no heu d’estudiar”. Ell ens va respondre: “si tant us agrada ser mestres, en la tercera avaluació totes i tots ens convertirem en mestres”. La tercera avaluació ha arribat i el nostre projecte ha començat.

El projecte l’estem abordant per equips. Hi ha 4 continguts, dos de ciències socials i dos ciències naturals. Al principi es va fer un sorteig i a cada equip se li ha assignat un contingut, què ha de defendre i explicar a la resta de companys i companyes.

En la preparació prèvia a les explicacions dels continguts, el nostre tutor ens ha deixat 10 sessions per buscar informació, estructurar-la i plasmar-la en Canva, una aplicació web que ens permet fer presentacions amb un acabat semi professional. Cada grup ha de fer un mínim 50 diapositives repartides en contingut per explicar durant 5 sessions, més una sessió per realitzar la prova objectiva (que també l’elabora cada equip). És a dir, cada grup ha de preparar un total de 6 sessions, on ha d’explicar el seu contingut als companys/es, preparar les activitats i la prova objectiva com ho faria un mestre o mestra titulat.

Dins del projecte “Som Mestres” hi ha 4 grups on estem tots els companys/es de classe: Dimonis Informàtics, Equip Pade, Equip Botifarra i Equip Pikaxu.

Els dies d’explicacions de cada equip ja estan publicats al nostre padlet: https://padlet.com/Karlos83/dzbiecrnyl9j0vjs , dins de la publicació “cronograma” (a la columna de seguiment del projecte). L’equip Pade explica sobre les estructures i màquines. L’equip Botifarra explica sobre l’energia. L’equip Pikaxu explica l’edat mitjana i els Dimonis Informàtics l’edat moderna. Les explicacions dels 4 continguts acaben el proper 15 de juny (si tot va bé).

Abans de començar el procés, Karlos, el nostre tutor, ens ha passat diverses rúbriques d’avaluació. Així podem saber què valorarà de nosaltres durant el temps de duració del projecte. A les rúbriques pren molta importància aspectes com: el procés de recerca d’informació, que estiga complet el contingut, l’expressió oral, la comunicació no verbal, la interacció amb les companys/es, l’actitud individual i grupal durant el procés, els resultats de les proves objectives, la realització de les tasques, la participació, i un llarg etc.

Tota la classe estem molt il·lusionats amb convertir-nos en mestres i esperem que siga tot un èxit.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
ANTONIO ESCOHOTADO
https://press.parentesys.com/256/
Aquatic World
https://press.parentesys.com/3402/
TODO SOBRE RUNNING
https://press.parentesys.com/839/
DISCERE
https://press.parentesys.com/6628/
parentesys
https://www.parentesys.es/