RUTA 99 LA COMUNITAT VALENCIANA
 
icono de búsqueda de contenidos

RUTA 99 LA COMUNITAT VALENCIANA

ELS 24 MUNICIPIS MENYS POBLATS DE LA COMUNITAT VALENCIANA FORMARAN A PARTIR D’ARA DE LA”RUTA 99”. UN PROJECTE EN EL QUE ÉS VOL VISIBILITZAR ELS MUNICIPIS DE MENYS DE 100 HABITANTS DE LA COMUNITAT VALENCIANA QUE ES TROBEN EN RISC DE DESPOBLACIÓ.

LADE | 29 ene 2022


El passat dimarts 18 de gener de 2022 la Generalitat Valenciana va presentar un tipus de “camí de Santiago valencià” que farà visibles els municipis de l’interior de la comunitat per a que no estiguen buits sinó plens de vida. 

Cap destacar que actualment 180 municipis de la Comunitat Valenciana es troben en risc de despoblació, concretament en la provincia de Castelló el 60% del municipis no arriben als 200 habitants. En una 2na fase està pensar que es posará en marxa “Ruta 99 plus” a la que s’aniran sumant altres municipis.

Els municipis per els que passa la ruta 99 són el següents. En Castelló són Castell de Cabres, Espadilla, Fuente de la reina, Fuentes de Ayódar, Herbers, Higueras, Matet, Palanques, Pavías,Sacañet, Torralba del pinar, Torrechiva, Vallat, Vallibona, Villanueva de viver i i Villores. En Valéncia l’única localitat que passa és La Puebla de San Miguel, i per últim, el pobles que passen per la ruta 99 són Benillup, Benimasset, Carrícola, Famorca, Sempere i Tollos.

Us recomanem fer la ruta ja que és una ruta molt tranquil·la i envoltada de natura.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
DEMO PARENTESYS Press
https://demo.parentesys.com/
PENSAMIENTO SOCIAL
https://press.parentesys.com/3562/
Noticias del Futbol
https://press.parentesys.com/44750/
La Carteta
https://press.parentesys.com/738/
KAMAKLOGISTIC
https://press.parentesys.com/2392/