VALENTINO ROSSI
 
icono de búsqueda de contenidos

VALENTINO ROSSI

VALENTINO ROSSI, UN PILOT AGRESSIU I PROBABLEMENT EL MILLOR PILOT DE LA HISTÒRIA DEL MOTOCICLISME.

EQUIP PADE | 4 jun 2021


Va nàixer en Urbino el 16 de febrer de 1979. De molt menut va viure en Tavullia on va començar la seua vida a l’esport del motor, competint en karts. Actualment és un dels millors corredors de motos de la història, té 9 mundials en diferents categories i ha pujat a 235 podis. Fins ara ha estat en tres equips diferents: Aprilia, on va córrer en 125cc i en 250cc, Honda on va guanyar 3 mundials i Yamaha, on va guanyar 4 mundials.

 

BATALLES ÈPIQUES DE ROSSI

Rossi va competir contra Ueda, Manaka, Sakata i Aspar en 125cc. Després els seus màxims rivals foren Tetsuya Harada i Capirossi en 250cc. En 500cc, Valentino Rossi va tindre una dura rivalitat amb Biaggi i Barros. Finalment en MotoGP, va lliurar batalles èpiques contra Gibernau, Stoner, Jorge Lorenzo i, la més sonada, amb Marc Màrquez al mundial de 2015, per a molts i moltes el millor mundial que s’ha vist mai.

 

En 2015, a Malàsia, Rossi li va donar un “colp de peu” a Marc Màrquez. Açò va provocar que Màrquez es desequilibrara i caiguera a terra havent d’abandonar la cursa. En aquella cursa Rossi va pujar al podi quedant en tercer lloc. A Rossi li van ficar una sanció antiesportiva per treure a Màrquez de la seua traçada i en la següent cursa i última del mundial, va eixir últim i va acabar 4t classificat, perdent totes les opcions que tenia de guanyar el dècim mundial.

 

Alguns canals esportius van declarar que Rossi no li va donar un “colp de peu” a Màrquez, sols va traure la cama de l’estrep, i el va tocar tractant d’intimidar-lo. Aquest va caure per la inclinació que portava en el moment què Valentino el va treure de la pista. Altres canals van declarar que va ser culpa de Marc per inclinar-se tant. I altres que va ser una colp de peu en tota regla. Va ser una polèmica entre els pilots que va tindre molta repercussió en la societat, tothom parlava sobre aquest fet i hi tenien opinions diverses. Cal tindre en compte que Rossi és el pilot amb més fans per tot arreu del món, amb això la polèmica va durar molts mesos. Hi ha gent que pensa que Màrquez estava tractant d’ajudar a Lorenzo a guanyar el mundial perquè ell té l’objectiu de guanyar-ne més que Rossi i coronar-se com el pilot amb més títols. Amb això hi ha gent que pensa que no és així i que Màrquez estava fent la seua cursa.

 

Ara mateix Rossi corre per a l’escuderia Yamaha-Petronas als 42 anys. Les seues xifres fins ara fan indicar que la fi de la seua carrera esportiva com a pilot de moto gp, està veient els seus últims dies. Tanmateix està clar que ens trobem probablement davant del millor pilot de la història del motociclisme.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
ECOVANGUARDIA
https://press.parentesys.com/3745/
The House Style
https://press.parentesys.com/29862/
MARENE
https://press.parentesys.com/733/
Conócete a tí mismo
https://press.parentesys.com/802/
EL ATENEO
https://press.parentesys.com/30397/